De Zorginfostraat

De ZorgInfoStraat helpt organisaties en professionals vooruit

De ZorgInfoStraat leidt medewerkers, managers en bestuurders binnen alle branches van de gezondheidszorg op. Al meer dan 25 jaar. De ZorgInfoStraat ként de verschillende organisaties en instellingen van binnenuit, begrijpt de cultuur en weet alles over het vak zorgadministratie en zorgcontrol. Een unieke combinatie waarmee u uw voordeel doet!

Als u in deze boeiende sector werkt of wilt werken, dan zijn de juiste vaardigheden, attitude en kennis (VAK) onontbeerlijk. De ZorgInfoStraat helpt u deze te ontwikkelen én in uw dagelijkse praktijk toe te passen. Er wordt altijd gewerkt met eigen docenten met wortels in de praktijk. Zij kennen uw wereld en weten wat er speelt. De opleidingen worden in een klassikale setting gegeven en de lesgroepen zijn klein. Zo bent u verzekerd van een goede persoonlijke begeleiding en leert u ook van uw medestudenten. Lesprogramma’s kunnen bovendien makkelijk worden aangepast aan het kennisniveau of de specifieke wensen van uw cursusgroep.

De ZorgInfoStraat biedt VAK-opleidingen voor zorgadministratie en zorgcontrol op post-HBO en post-MBO niveau en opleidingen voor Horizontaal Toezicht (post-HBO) en Medische Codering.

Post-HBO Zorgadministratie

Na de volledige post-HBO Zorgadministratie beschikt u over alle benodigde vaardigheden, attitude én kennis om bijvoorbeeld als zorgadministrateur, AO/IC’er of teamleider zorgcontrol breed inzetbaar te zijn in elke zorginstelling. De volledige opleiding bestaat uit 7 inhoudelijke thema’s en een afstudeertraject. De thema’s zijn:

Het is ook mogelijk om één of enkele thema’s los te volgen. Zo legt u zich niet vast voor langere tijd en kunt u zich op ieder gewenst moment verder ontwikkelen. Wilt u meer weten over de post-HBO Zorgadministratie? Bezoek dan de website of kom naar een gratis Introductiedag. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.

Post-MBO Zorgadministratie (VAK-vrouw Zorgadministratie)

Tijdens de post-MBO Zorgadministratie worden vaardigheden, attitude én kennis getraind die nodig zijn om als medewerker zorgadministratie of medisch secretaresse te werken. Ook wordt aandacht besteed aan onderwerpen als projectmatig werken, administratieve organisatie & interne controle en analyseren & onderzoeken. U voegt zo extra waarde toe aan uw eigen rol in de organisatie en blijft toekomstbestendig in deze snel veranderende tijd. De volledige opleiding bestaat uit 3 onderdelen:

Het is ook mogelijk om alleen de Basisopleiding te volgen. Dit is afhankelijk van uw eigen wensen en de eisen die uw werkgever aan u stelt. Wilt u meer weten over de post-MBO Zorgadministratie? Bezoek dan de website. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.

Opleiding Horizontaal Toezicht

Tijdens de Opleiding Horizontaal Toezicht ontwikkelt u als bijvoorbeeld zorgadministrateur, AO/IC’er, functioneel applicatiebeheerder, controller of teamleider zorgadministratie de juiste kennis en vaardigheden om Horizontaal Toezicht op eigen kracht in uw organisatie te implementeren en te borgen. U leert uw eigen rol vorm te geven en deze in samenhang met alle betrokkenen te vervullen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Basisprincipes Horizontaal Toezicht
  • Registratie en controle
  • Risico’s en maatregelen
  • Analyseren en verbeteren
  • Samenwerken*
  • Adviseren en implementeren

* Tijdens de opleiding is er een Serious Game. Deze nieuwe innovatieve en interactieve leermethode van de ZorgInfoStraat is een combinatie van spel en realiteit waarbij de dagelijkse praktijk wordt gesimuleerd in een veilige leeromgeving. Op een leuke én snelle manier worden vaardigheden als resultaatgericht samenwerken, communiceren, afstemmen en efficiënt/effectief handelen aangeleerd.

Wilt u meer weten over de Opleiding Horizontaal Toezicht? Bezoek dan de website of kom naar een gratis Introductiedag. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.

Opleidingstraject Medische Codering

Het opleidingstraject Medisch Codering van de ZorgInfoStraat leidt zowel beginnende als ervaren medisch codeurs op tot volleerd medisch codeur of codespecialist. Na afloop van dit opleidingstraject kent dit boeiende vakgebied voor u geen geheimen meer!

Het volledige programma bestaat uit 3 onderdelen:

Afhankelijk van uw kennis en ervaring en de eisen die uw werkgever aan u stelt kunt u op ieder gewenst niveau instappen. Wilt u meer weten over het Opleidingstraject Medische Codering van de ZorgInfoStraat? Bezoek dan de website. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.