Het ZorgInfoPlein 2018: Resultaatgericht samenwerken

Het ZorgInfoPlein 2018: Resultaatgericht samenwerken

Goede zorgadministratie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse care en cure sector. Toch ervaren veel zorgadministratieve managers hun vak nog altijd als een stevige uitdaging. Er komt veel bij kijken. Want hoe crëeer je teamkracht op je eigen afdeling? Welke mensen heb je daarvoor nodig? Wat moeten zij weten en kunnen? Hoe boek je resultaat? Maar ook: hoe bouw je de brug naar andere afdelingen? Hoe creëer je draagkracht in de hele organisatie? En hoe ga je om met vragen van je Raad van Bestuur? Allemaal vragen waar we tijdens Het ZorgInfoPlein 2018 aandacht aan besteden.

Met het verder ontwikkelen van uw eigen en een gezamenlijke visie willen wij u inspireren in uw organisatie de zorgadministratie op hoger plan te krijgen zodat u meer positie voor uw toegevoegde waarde krijgt. Met het resultaat kunt u verder in uw eigen organisatie.

Wanneer: 31 mei en 1 juni 2018

Waar: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist

Voor wie: Hoofden zorgadministratie, teamleiders/hoofden medische registratie, adviseurs en vergelijkbare functies, werkzaam in ziekenhuizen, VVT-instellingen, revalidatie en gehandicaptenzorg.

U kunt zich hier nog inschrijven.

Meer info vindt u op https://www.dezorginfostraat.nl/zorginfoplein/zorginfoplein1/