VERENIGING

De NVMA bestaat al meer dan 40 jaar en is het verleden een actieve en grote vereniging, maar de afgelopen jaren was de vereniging minder actief. Vanaf maart 2019 heeft de vereniging een nieuw bestuur dat als doel heeft om de vereniging weer levend en actief te krijgen zodat het van toegevoegde waarde is voor het vakgebied en de gezondheidszorg.

De NVMA streeft ernaar om een Community of Practice zijn waar binnen er ruimte is om kennis te delen, samen te leren en nieuwe inzichten te verkrijgen ten behoeve van de professionele uitoefening van uw vak. De vereniging wil van betekenis zijn voor de medewerkers, zorginstellingen en gezondheidszorg

De vereniging is een ontmoetingspunt en verbindende factor voor alle werkenden in de gezondheidszorg, die op welke wijze dan ook betrokken zijn of belang hebben bij deze zorgadministratie.

U kunt als organisatie, team of persoonlijke titel lid worden van de NVMA. Wordt u in 2019 lig van de vereniging? Dan kunt u gratis deelnemen aan de Dag van de Zorgadministratie 2019. Lees hier meer (LINL)