VERENIGING

De NVMA bestaat al meer dan 40 jaar en was in het verleden een actieve en grote vereniging. De afgelopen jaren was de belangstelling en deelname aan vereniging jammer genoeg minder. Toch blijkt er nu weer behoefte aan een vereniging die het vak onder de aandacht houdt en mensen bij elkaar brengt. De noodzaak om in de zorginstelling over een professionele zorgadministratie te beschikken is groter dan ooit.

Vanaf maart 2019 heeft de vereniging een nieuw bestuur dat als doel heeft om de vereniging weer meer leven in te blazen en een actieve groep te vormen die werkt aan de toegevoegde waarde voor het vakgebied, maar ook voor de gezondheidszorg.

De NVMA streeft ernaar om een Community of Practice te zijn waarbinnen ruimte is om kennis te delen, samen te leren en het vak verder te ontwikkelen. De vereniging wil van betekenis zijn voor medewerkers, zorginstellingen en de gezondheidszorg.

De vereniging is een ontmoetingspunt voor iedereen die in de gezondheidszorg werkzaam is en, op welke wijze dan ook, betrokken is bij zorgadministratie en zorgcontrol of belang heeft bij zorgadministratie of zorgcontrol.

U kunt als organisatie, team of individu lid worden van de NVMA. Wordt u in 2019 lid van de vereniging? Dan kunt u gratis deelnemen aan de Dag van de Zorgadministratie 2020. Lees hier meer (LINL)

Het jaarlidmaatschap bedraagt € 165. Hiermee krijgt u korting op alle door de NVMA georganiseerde congressen. U kunt ook lid worden met meerdere personen (bijvoorbeeld met de gehele afdeling). De korting als meerdere personen tegelijk lid worden bedraagt respectievelijk 5% (bij 5 t/m 9 personen) en 10% (bij 10 of meer personen).